Familjen Thinggaard

En längtan efter att göra något nytt och annorlunda fick sin lösning när gamla Pomona in Pub blev till salu.

2007 tog Kivikstösen sin Malmöpåg och drog hem till "kära gamla kvarter". Här får våra barn möjligheten att växa upp med den lilla förskolan/byskolan och friheten av utelek i mängder, massvis med kompisar och glada föräldrar!

Många järn i elden och erfarenhet av eget företagande gjorde att vi vågade ta steget och förverkliga vår dröm! Efter omfattande renovering blev den nedgångna fastigheten så Kaptenshuset, Kiviks B&B.


Som hemma, men ändå borta
Kaptenshuset i Kivik är ett Bed & Breakfast med hotellkänsla, för dig som kräver lite mer. Alla rum är inredda med sköna sängar och egen toalett med dusch. Hos oss får du allt du begär av god service, bra mat och närhet till ett av Sveriges rikaste natur- och kulturliv. Vi kallar Kivik och Österlen för vårt hem och våra förhoppningar är att du, efter din vistelse, ska känna på samma sätt. Ett vänligt bemötande gör Kaptenshuset till en välkommen fristad för avkoppling och umgänge. Är du nyfiken på oss? Vill du vaggas till sömns i rum med namn som trålaren, yachten, ekan? Ta chansen! Hos oss får du en känsla av ett äkta hotell, du känner dig som hemma men ändå borta.

Starta dagen med en lyxig frukostbuffé
Kaptenshusets Bed & Breakfast är kända för sin stora, lyxiga och fräscha frukostbuffé. Här dukar vi upp nybakt bröd tillsammans med massor av frukt, fil, müsli och ägg. Till detta serverar vi dessutom specialiteter från Kivik och Österlen såsom sill och olika sorters juice.

Av de gäster som provat vår frukost har vi fått omdömen som; "bättre än Hilton", "underbart gott" och "nu behöver vi inte äta lunch".

 

Familjen

Inga måsten, bara möjligheter
Vi köpte en gammal sliten pub/pizzeria med gatukök och förvandlade huset till vår dröm - ett modernt Bed & Breakfast med en fantastisk frukost, underbar utsikt och bra service. Här hoppas vi kunna förverkliga även din dröm.
Kivik är underbart med allt du behöver: bad, strand, hav, vandring, trädgårdar, konst, shopping, kultur, ridning, god mat, bio och egna upplevelser. Eller varför inte bara ta en tupplur i en solstol? I dag finns inga måsten, bara möjligheter!
Vill du bli lika förälskad som vi är i Kivik och Österlen? Välkommen att njuta och uppleva hos oss!

Före och efter

Före och efter

Försäljning av småting
På Kaptenshuset säljer vi även danska Greengate och Rice undersköna porslin och andra prylar för ditt hem. Här kan du botanisera bland koppar, kannor, servetter, handdukar, vaser, ljusstakar, med mera. Vill du bara handla och inte sova går det alldeles utmärkt. På lågsäsong håller du bara utkik efter oss på plats eller så slår du en pling! Välkommen.

Fina ting

HotelsCombinedSlappa i skuggan,
ta lång frukost,
njut av naturen.

boka stugor